Op je eigen benen staan?

autoverzekering


Pakket met woningverzekering, diefstal, rechtsbijstand én aansprakelijkheid
•Eerste 6 maanden gratis als je voor het eerst je ouderlijke woning verlaat

 

Gedaan met studeren en je eerste job gevonden? Dan denk je er waarschijnlijk aan om alleen te gaan wonen. DVV heeft een handig dossier gemaakt zodat je je kunt voorbereiden op deze grote stap, zonder het overzicht op de praktische zaken te verliezen…

Kopen, huren, verzekeringen, hypothecair krediet, etc. Stel je je vragen over je toekomstige woning? Neem dan zeker contact op met ons kantoor. We geven je met plezier meer informatie en helpt je om met een gerust hart thuis te vertrekken.

Kopen of huren? Je twijfelt…

Ik ga huren

Je eerste woning huren

Verhuischecklist

Huurder, wat zijn je rechten en plichten?

Ik ga kopen

Kopen… Maar waar begin je?

Hypothecair krediet: hoeveel kan je terugbetalen?