Uw woningverzekering: nu 2 maanden gratis! *

Sluit nu uw woningverzekering af en krijg 2 maanden gratis.

Met onze woningverzekering zit u goed, zelfs als er iets onverwachts gebeurt met uw woning.

Teken in vóór 30/04/2019 en geniet van 2 maanden gratis + 10 maanden betalend.

Dit tijdelijke aanbod geldt op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon.

Card image cap

Daarom kiest u Cocoon:

De bescherming voor uw woning

Onze woningverzekering dekt veel meer dan alleen brand. Ook tegen waterschade, storm- en hagelschade of glasbreuk bent u beschermd. Meer nog: uw aansprakelijkheid bij een feestzaal of vakantiewoning die u huurt, is mee gedekt. Kies 1 van de extra opties voor bescherming tegen diefstal of extra dekking van uw tuin.

Gratis hulp de klok rond

Bel 0800 93 300 voor informatie of adressen voor eerste hulp. Maar ook om snel de verhuis van uw inboedel te organiseren als u ergere schade wil voorkomen. Hebt u zich buitengesloten? Geen nood, wij zorgen dat er een slotenmaker langskomt. En u hoeft er niet eens voor te betalen.

Uw DVV-consulent doet altijd meer voor u

Bij ons staat u er nooit alleen voor! Ook niet als het tegenzit. Bij schade aan uw woning kan u op uw DVV-consulent rekenen. Voor advies, maar ook voor een snelle afhandeling van uw dossier. Hebt u recht op een vergoeding? Geniet van een vlekkeloze service en een snelle uitbetaling.